X-Vest udendørs LED lysvest

(1 kundeanmeldelse)

179,00 kr.


Produktvejledning. X-Vest med LED lys

Kan justeres helt stramt til på overkroppen og er derfor ideel til løberen der ikke går på kompromis med sikkerheden, når der for eksempelt løbes på en mørk landevej, eller andre steder hvor man kan føle sig udsat i trafikken.

X-vest kan ses 360 grader rundt og er udstyret med både LED lys samt reflekser, vesten kan benyttes af både børn (fra ca 4 år) og voksne, da vesten kan indstilles til overkroppen med justering fra 36 cm til 53 cm og indstilles rundt om livet fra 70 cm til 105 cm. Vesten har 3 lys indstillinger: Hurtigt blink, langsomt blink og konstant lys.

X-vest er drevet af opladelige batterier, der kan genoplades med medfølgende USB stik. Fuldt opladet batteri holder strøm i op til 4 timer.

8 på lager

Beskrivelse

X-Vest, rigtig behagelig at løbe med.

Vi mennesker siger ofte “Pas nu på dig selv og hav det nu godt, kom godt hjem” Derefter tænker vi ikke videre over det.
Men selvom du kun skal 100 meter op ad vejen, så kan du stadig være usynlig for en bilist og det kan ende galt, både for dig selv, din familie, eller bilisten. Det er derfor meget vigtigt at gøre opmærksom på sig selv, brug reflekser eller LED lys. Så redder du måske dit eller en andens liv.

1 anmeldelse af X-Vest udendørs LED lysvest

  1. Ulla Hoffmann (verificeret ejer)

    Rigtig let løbe vest, som er nem at ta på og justere. Lækkert at ledlysene nemt kan lades op med USB. Vesten holder strøm til flere lange ture før den skal lades op… Super velegnet til både løb og cykelture.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *